Calendar Evenimente

Studiul buddhismului tibetan. Modulul VII - Practica unui Bodhisattva in 37 de versete (2)
Vineri, 14 Septembrie 2012, 18:30 - 21:00

Venerabilul Jangchub Püntsok va continua sa ne dezvaluie Cele 37 de practici ale unui Bodhisattva, tema generoasa abordata prima data anul trecut in octombrie.

Compus de Thogme Sangpo – un Bodhisattva Tibetan, prelegerile pe marginea acestui text ofera instructiuni detaliate atat pentru practica meditatiei, cat si pentru dezvoltarea unui comportament desavarsit in viata de zi cu zi.

 

Printre temele abordate in cursul acestor prelegeri, vom primi raspunsuri la intrebari cum ar fi:

Ce este Bodhicitta? Care este legatura dintre Bodhicitta si Bodhisattva? Care sunt mijloacele prin care realizam Bodhicitta? Ce este Mahayana? Ce eforturisunt necesare pentru obtinerea iluminarii depline? Ce este practica iubirii si compasiunii? Ce este Paramita? Cum atingem o disciplina morala autentica? Care sunt obstacolele in atingerea starii de Bodhisattva? Care este scopul suprem al unui Bodhisattva?

 


 

Venerabilul Jangchub Püntsok si-a primit initierea în 1994 ca si calugar buddhist de la Venerabilul Lati Rinpoche (care este unul dintre consilierii filosofici ai lui Dalai Lama). Din 1991 el a studiat la Centrul de inalte studii tibetane Rabten Choeling din Elvetia, sub îndrumarea venerabilului Gonsar Rinpoche. Vorbeste fluent limba tibetana si si-a insusit, prin cunoastere si experienta, multe teme din buddhism.

 
Locatie : Centrul Seeds for Happiness, sala Focus
Contact : E-mail: This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. ; Telefon: 021 337 4822; mobil: 0760 907 466
Contributie :  

Donatie sugerata: 150 ron/ eveniment; 50 ron/ zi

 

Conform traditiei buddhiste, GENEROZITATEA este mai importanta decat intelepciunea.

Donatii facute pentru invatatura primita vor ajuta Centrul (organizatie non-profit, care se sustine numai din donatii si sponsorizari) sa continue organizarea de programe destinate cresterii personale si spirituale a celor care manifesta un interes autentic in aceasta directie.


Galerie foto:

 
 
 

Formular inscriere

  Nume*:
  Prenume*:
  Email*:
  Nr Telefon:
  De unde ati aflat de eveniment?
  Sugestii:
  Doresc sa primesc informatii legate de activitatea centrului Seeds for Happiness pe email:
  Codul de securitate*:

Nota privind protectia datelor personale
Centrul Seeds for Happiness prelucreaza datele cu caracter personal furnizate de dumneavoastra prin acest formular in scopul inscrierii la evenimente. Datele vor fi dezvaluite numai persoanelor implicate in organizarea evenimentelor de la Centrul Seeds for Happiness. Pe viitor, aceste date ne permit sa va tinem la curent cu activitatea noastra.
In cazul în care nu doriti aceasta, bifati NU in formularul de inregistrare.
Conform Legii nr. 677/2001, beneficiati de dreptul de acces, de interventie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale. Aveti dreptul sa va opuneti prelucrarii datelor personale care va privesc si sa solicitati stergerea datelor. Pentru exercitarea acestor drepturi, va puteţi adresa cu o cerere scrisa, datata şi semnata la info@seedsforhappiness.ro .

 
 

Inapoi

Flat View
Evenimente pe an
Evenimente din luna
Evenimente pe luna
Weekly View
Evenimente pe saptamana
Daily View
Evenimente Astazi
Categories
Evenimete pe categorii
Search
Cauta eveniment

Informaţii în completare