Calendar Evenimente

Week-end de zazen
Vineri, 05 Octombrie 2012, 19:00 - 21:00

Va invitam la un eveniment Zen International cu 3 invitati remarcabili din Franta din linia Maestrului Taisen Deshimaru, discipoli ai Maestrului Phillipe Coupey.

Sub indrumarea lui Jonas Endres, Florence Avenel si Christian Espiau - discipoli ai Maestrului Philippe Coupey (in linia Maestrului Taisen Deshimaru)  - va avea loc un week-end dedicat practicii zazen, care va cuprinde reprize clasice de sesshin, inclusiv instruire cu privire la postura pentru practica, pauze pentru lectura din cartea "Practica Zen este actualizarea trezirii" si sesiuni de intrebari si raspunsuri.

 

In aceasta seara va fi prezentat programul zilelor de sambata si duminica, va fi citit de catre Christian  Espiau un pasaj din cartea sus amintita, va fi facuta o initiere in zazen de catre Jonas Endres, apoi la final, va fi sesiunea de intrebari si raspunsuri.

 

 
Locatie : Centrul Seeds for Happiness, sala Focus
Contact : E-mail: This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. ; Telefon: 021 337 4822; Mobil: 0760 907 466
Contributie :  

Vineri: acces gratuit

Sambata si duminica: donatie sugerata 250 RON


Galerie foto:

 
 
 

Formular inscriere

  Nume*:
  Prenume*:
  Email*:
  Nr Telefon:
  De unde ati aflat de eveniment?
  Sugestii:
  Doresc sa primesc informatii legate de activitatea centrului Seeds for Happiness pe email:
  Codul de securitate*:

Nota privind protectia datelor personale
Centrul Seeds for Happiness prelucreaza datele cu caracter personal furnizate de dumneavoastra prin acest formular in scopul inscrierii la evenimente. Datele vor fi dezvaluite numai persoanelor implicate in organizarea evenimentelor de la Centrul Seeds for Happiness. Pe viitor, aceste date ne permit sa va tinem la curent cu activitatea noastra.
In cazul în care nu doriti aceasta, bifati NU in formularul de inregistrare.
Conform Legii nr. 677/2001, beneficiati de dreptul de acces, de interventie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale. Aveti dreptul sa va opuneti prelucrarii datelor personale care va privesc si sa solicitati stergerea datelor. Pentru exercitarea acestor drepturi, va puteţi adresa cu o cerere scrisa, datata şi semnata la info@seedsforhappiness.ro .

 
 

Inapoi

Flat View
Evenimente pe an
Evenimente din luna
Evenimente pe luna
Weekly View
Evenimente pe saptamana
Daily View
Evenimente Astazi
Categories
Evenimete pe categorii
Search
Cauta eveniment

Informaţii în completare