Calendar Evenimente

Sesiune de tongshu
Sambata, 03 Noiembrie 2012, 09:30 - 11:30

In cadrul sesiunilor de tongshu din aceasta toamna, Andu ne va invata sa ne intarim plamanii si sa ne pregatim corpul pentru sezonul rece.

Si in aceasta luna continuam ajustarile necesare acordului cu Energia de Recoltare (cum numeste Nei Jing-ul energia toamnei), intarind forta plamanilor.


Toamna este o perioada foarte importanta a anului, deoarece acum se pun bazele "odihnei de iarna" a fiintei. Intr-un mediu mai simplu am fi observat foarte rapid ca odata cu scaderea temperaturilor exterioare, fiinta noastra reactioneaza in mod corespunzator prin incetinirea metabolismului.


Insa cum mediul in care traim poate fi calificat in multe feluri, insa nu ca fiind simplu, vechile relatii directe cu ciclurile care ne influenteaza viata au fost modificate si nu mai reactionam in mod natural la schimbarile survenite.


Iata de ce, astazi mai mult ca oricand este necesar sa fim mai constienti de tot ceea ce se intampla cu noi - fiindca pur si simplu este mai greu de observat.

       

Acesta este felul nostru de a repune lucrurile pe fagasul normal.


Va asteptam la Centru pentru a va convinge de forta si importanta echilibrului in viata noastra.

 

Bucurati-va de Prezent!

 
Locatie : Centrul Seeds for Happiness, sala de meditatie Happy
Contact : E-mail: This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. ; Telefon: 021 337 4822; Mobil: 0760 907 466
Contributie :  

Taxa de participare: 20 RON/ sesiune

 


Galerie foto:

 
 
 

Formular inscriere

  Nume*:
  Prenume*:
  Email*:
  Nr Telefon:
  De unde ati aflat de eveniment?
  Sugestii:
  Doresc sa primesc informatii legate de activitatea centrului Seeds for Happiness pe email:
  Codul de securitate*:

Nota privind protectia datelor personale
Centrul Seeds for Happiness prelucreaza datele cu caracter personal furnizate de dumneavoastra prin acest formular in scopul inscrierii la evenimente. Datele vor fi dezvaluite numai persoanelor implicate in organizarea evenimentelor de la Centrul Seeds for Happiness. Pe viitor, aceste date ne permit sa va tinem la curent cu activitatea noastra.
In cazul în care nu doriti aceasta, bifati NU in formularul de inregistrare.
Conform Legii nr. 677/2001, beneficiati de dreptul de acces, de interventie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale. Aveti dreptul sa va opuneti prelucrarii datelor personale care va privesc si sa solicitati stergerea datelor. Pentru exercitarea acestor drepturi, va puteţi adresa cu o cerere scrisa, datata şi semnata la info@seedsforhappiness.ro .

 
 

Inapoi

Flat View
Evenimente pe an
Evenimente din luna
Evenimente pe luna
Weekly View
Evenimente pe saptamana
Daily View
Evenimente Astazi
Categories
Evenimete pe categorii
Search
Cauta eveniment

Informaţii în completare