Calendar Evenimente

Seara de meditatie
Miercuri, 07 Noiembrie 2012, 19:45 - 20:30

Meditatia este calea unei vederi interioare, in sensul ca este un proces de trezire. Ne desteptam catre cine si ceea ce suntem, cum functioneaza mintea noastra, calitatea si adancimea emotiilor noastre, consecintele cuvintelor si faptelor noastre.

Meditatia este o practica de baza pentru dezvoltarea personala catre desavarsirea potentialului fiintei umane. Este recomandata de orice traditie spirituala ca o practica de baza, dar si de medici, psihologi pentru o viata mai buna. Poate fi incorporata in viata de zi cu zi, indiferent de profesie, religie sau ateism.

 

Meditatia este un proces activ, o arta de viata care iti aduce calm si echilibru,  un timp oferit tie insuti, in care inveti sa te intorci mereu si mereu in prezent, prin care iti intaresti intentia, concentrarea si prezenta, te cunosti mai bine, iti asculti corpul, emotiile si gandurile fara sa le manipulezi sau sa le controlezi.

 

Ceea ce numim practica meditatiei, este de fapt efortul constient de a dezvolta in mod constient capacitatea noastra de a fi in momentul prezent."  - Jon Kabat-Zinn

 

Va asteptam in fiecare miercuri, intre orele 19:00 - 20:30. Incepem cu o lectura de 10 min. pe tema meditatiei, urmata de sesiuni de 20 de minute de meditatie asezata intercalate cu sesiuni de meditatie in miscare (walking meditation).

 

Sunt asteptati toti cei interesati sa practice meditatia, indiferent de nivelul de experienta.

 

Va recomandam tinuta lejera/ sport si va rugam sa veniti cu cel putin 10 minute inainte de ora incepere.

 
Locatie : Centrul Seeds for Happiness, sala de meditatie Happy
Contact : E-mail: This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. ; Telefon: 021 - 337 4822; Mobil: 0760 907 466
Contributie :  

Donatie sugerata: 15 RON

Sumele sunt destinate exclusiv acoperirii cheltuielilor logistice ale Centrului.


Galerie foto:

 
 
 

Formular inscriere

  Nume*:
  Prenume*:
  Email*:
  Nr Telefon:
  De unde ati aflat de eveniment?
  Sugestii:
  Doresc sa primesc informatii legate de activitatea centrului Seeds for Happiness pe email:
  Codul de securitate*:

Nota privind protectia datelor personale
Centrul Seeds for Happiness prelucreaza datele cu caracter personal furnizate de dumneavoastra prin acest formular in scopul inscrierii la evenimente. Datele vor fi dezvaluite numai persoanelor implicate in organizarea evenimentelor de la Centrul Seeds for Happiness. Pe viitor, aceste date ne permit sa va tinem la curent cu activitatea noastra.
In cazul în care nu doriti aceasta, bifati NU in formularul de inregistrare.
Conform Legii nr. 677/2001, beneficiati de dreptul de acces, de interventie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale. Aveti dreptul sa va opuneti prelucrarii datelor personale care va privesc si sa solicitati stergerea datelor. Pentru exercitarea acestor drepturi, va puteţi adresa cu o cerere scrisa, datata şi semnata la info@seedsforhappiness.ro .

 
 

Inapoi

Flat View
Evenimente pe an
Evenimente din luna
Evenimente pe luna
Weekly View
Evenimente pe saptamana
Daily View
Evenimente Astazi
Categories
Evenimete pe categorii
Search
Cauta eveniment

Informaţii în completare