Calendar Evenimente

Solutii pentru viata cotidiana: CINE IMI CONDUCE VIATA?
Joi, 15 Noiembrie 2012, 19:00 - 21:00

Un nou eveniment din seria "Solutii pentru viata cotidiana", moderat de Mihai Popa Radu, fondatorul Centrului Seeds for Happiness.

Adeseori suntem tentati sa cedam responsabilitatea pentru propria viata altcuiva (parintilor, partenerilor de viata, sefilor, autoritatilor, etc.), pe care apoi avem tentatia sa ii invinovatim pentru lucrurile nedorite pe care le traim. In cadrul acestei intalniri vom explora impreuna cine este de fapt “la carma” vietii noastre si cat de (in)utile sunt in viata noastra lucruri precum vina, asteptarile legate de ceilalti si auto-compatimirea.


Pentru a facilita acest proces, Mihai va face apel atat la vasta sa experienta de coach (a fost desemnat Coach-ul anului in Romania in 2008 si 2010), cat si la o serie de “legi imuabile” care guverneaza viata fiecaruia dintre noi (si de care adeseori nici macar nu suntem constienti).


La finalul intalnirii, Mihai va va impartasi un exercitiu care i-a schimbat fundamental modul in care se raporteaza la viata (si la moarte).

             

 
Locatie : Centrul Seeds for Happiness, sala Focus
Contact : E-mail: This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. ; Telefon: 021 337 4822; Mobil: 0760 907 466
Contributie :  

Cost de participare: 40 RON

Aceasta suma este destinata exclusiv acoperirii cheltuielilor logistice ale Centrului Seeds for Happiness, contributia facilitatorului fiind pro-bono.

 


Galerie foto:

 
 
 

Formular inscriere

  Nume*:
  Prenume*:
  Email*:
  Nr Telefon:
  De unde ati aflat de eveniment?
  Sugestii:
  Doresc sa primesc informatii legate de activitatea centrului Seeds for Happiness pe email:
  Codul de securitate*:

Nota privind protectia datelor personale
Centrul Seeds for Happiness prelucreaza datele cu caracter personal furnizate de dumneavoastra prin acest formular in scopul inscrierii la evenimente. Datele vor fi dezvaluite numai persoanelor implicate in organizarea evenimentelor de la Centrul Seeds for Happiness. Pe viitor, aceste date ne permit sa va tinem la curent cu activitatea noastra.
In cazul în care nu doriti aceasta, bifati NU in formularul de inregistrare.
Conform Legii nr. 677/2001, beneficiati de dreptul de acces, de interventie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale. Aveti dreptul sa va opuneti prelucrarii datelor personale care va privesc si sa solicitati stergerea datelor. Pentru exercitarea acestor drepturi, va puteţi adresa cu o cerere scrisa, datata şi semnata la info@seedsforhappiness.ro .

 
 

Inapoi

Flat View
Evenimente pe an
Evenimente din luna
Evenimente pe luna
Weekly View
Evenimente pe saptamana
Daily View
Evenimente Astazi
Categories
Evenimete pe categorii
Search
Cauta eveniment

Informaţii în completare