Calendar Evenimente

Seara de carte - Introducere in Tantra, de Lama Yeshe
Joi, 20 Decembrie 2012, 19:00 - 21:00

“Seara de carte” aduna la Seeds for Happiness pe cei care vor sa creasca si sa evolueze, sa isi materializeze preocuparea pentru cunoastere si dezvoltare spirituala. Centrul este un loc unde oamenii se cunosc si se creeaza oportunitati pentru interactiuni sincere; un spatiu cald, primitor, tocmai bun pentru lectura si discutii.

Volumul caruia i se dedica aceasta ultima editie din 2012  a Serii de carte, este  "Introducere in Tantra" de Lama Yeshe, care a fost lansat pe 21 noiembrie de Editura Herald si invitatii ei (Vlad Sovarel - coordonator si Daniela Andreescu - traducatoarea cartii si o prietena apropiata a Centrului Seeds for Happiness), in cadrul Targului International GAUDEAMUS.

 

"A emana ca zeitate nu are nimic de-a face cu o cultura anume sau un set special de credinte. Voi deja emanati. Cand va proiectati imaginea de auto-compatimire nu va ganditi ca sunteti implicati intr-o anume cultura; o faceti pur si simplu. Asa ca, incetati sa persistati in acest obicei prost... Incepeti sa traiti la inaltimea imensului vostru potential." Intalnirea cu Lama Yeshe si invatatura sa despre tantra si transformarea dorintei a fost ca o revelatie. (Daniela Andreescu, traducatoarea cartii)


„Multi oameni au conceptii gresite despre tantra. Explicatiile lucide si precise ale lui Lama Yeshe, urmare a multor ani de studiu si practica personala, le risipesc pe toate. Demistificand aceasta veche traditie, el o raporteaza la viata moderna si arata cum practica tantrica, facuta corect, poate transforma nemultumirea si atasamentul in intelepciune extatica plina de compasiune.” (Thubten Chodron)Citeşte mai departe  aici.

 
Locatie : Centrul Seeds for Happiness, sala de meditatie Happy
Contact : E-mail: This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. ; Telefon: 021 337 4822; Mobil: 0760 907 466
Contributie :  

Donatie sugerata: 15 RON

Aceasta suma este destinata exclusiv acoperirii cheltuielilor logistice ale Centrului Seeds for Happiness, contributia facilitatorilor fiind pro-bono.

 


Galerie foto:

 
 
 

Formular inscriere

  Nume*:
  Prenume*:
  Email*:
  Nr Telefon:
  De unde ati aflat de eveniment?
  Sugestii:
  Doresc sa primesc informatii legate de activitatea centrului Seeds for Happiness pe email:
  Codul de securitate*:

Nota privind protectia datelor personale
Centrul Seeds for Happiness prelucreaza datele cu caracter personal furnizate de dumneavoastra prin acest formular in scopul inscrierii la evenimente. Datele vor fi dezvaluite numai persoanelor implicate in organizarea evenimentelor de la Centrul Seeds for Happiness. Pe viitor, aceste date ne permit sa va tinem la curent cu activitatea noastra.
In cazul în care nu doriti aceasta, bifati NU in formularul de inregistrare.
Conform Legii nr. 677/2001, beneficiati de dreptul de acces, de interventie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale. Aveti dreptul sa va opuneti prelucrarii datelor personale care va privesc si sa solicitati stergerea datelor. Pentru exercitarea acestor drepturi, va puteţi adresa cu o cerere scrisa, datata şi semnata la info@seedsforhappiness.ro .

 
 

Inapoi

Flat View
Evenimente pe an
Evenimente din luna
Evenimente pe luna
Weekly View
Evenimente pe saptamana
Daily View
Evenimente Astazi
Categories
Evenimete pe categorii
Search
Cauta eveniment

Informaţii în completare