Calendar Evenimente

Seminar "Caravana Iubirii" cu SPERSA KREIS din Germania
De Vineri, 21 Februarie 2014
Pana Duminica, 23 Februarie 2014

In acest seminar de weekend vei explora esenta ta naturala si potentialul tau creativ unic, un pas care iti va aduce o profunda bucurie si implinire

 

 

In spatiul creat al increderii vei avea curajul de a lasa de-o parte mastile, rolurile si mecanismele de protectie pentru a permite apropierii autentice sa se manifeste. Ne vom descoperi cele mai adanci nazuinte si vom invata cum sa avem incredere in noi si sa ne simtitm impliniti. Vei gasi noi modalitati de manifestare al impulsului creativ atat in relatii cat si in viata.

 

Toti ne nastem cu o inima deschisa si o vitalitate naturala. Dar din copilaria timpurie tu inveti sa iti protejezi inima si sa-ti reprimi energia pentru a te conforma cu ceea ce crezi ca se asteapta de la tine. Ai pierdut parti din respectul si increderea in tine si asta iti creeaza tensiune in corp si te face sa iti reprimi sentimentele. Toate acestea impiedica energia vietii sa curga natural, dezvolta modele de comportamente inconstiente si creeaza conflicte in relatii.

 

Elemente de Constelatii Familiale, atingerea, miscarea si meditatiile active creeaza impreuna un spatiu ideal de transformare si vindecare a ranilor din trecut. Vei deveni mai constient vis-a-vis de ceea ce te impiedica sa te pretuiesti si vei descoperi de ce esti atras in relatii distructive. Te va ajuta sa intelegi cum experientele de relationare din trecut iti influenteaza relatiile prezente.

 

Iubirea vindeca trecutul in momentul in care iti redirectionezi atentia de la ideile imprumutate pe care le ai despre tine, de la conditionarile sociale mostenite la momemtul prezent. Acest proces de deconditionare iti deschide calea pentru a trai AICI si ACUM, pentru a-ti re-descoperi adevaratul EU.


         
Exploreaza:
• reconectarea la momentele copilariei
• dizolvarea izolarii create de ego-ul protector
• permisiunea de a-ti exprima nevoile
• capacitatea de a  asculta si raspunde nevoilor celuilalt
• renuntarea la ideile imprumutate de la parinti despre cum se iubeste
• noi perspective despre ce inseamna sa fii parinte
• impacarea cu proprii parinti

• sentimente autentice de iubire si respect fata de tine
Intr-o atmosfera plina de iubire poti sa te deschizi catre noi spatii interioare.

 

Pacea, caldura si spontaneitatea pe care o gasim in inima ne reconecteaza la propriul echilibru interior dintre corp, minte si suflet.

 

Despre SPERSA KREIS

www.spersa.de

Spersa Kreis from Germany works as a therapist since 1984 and was guiding many thousands of people in their personal growth:

• is offering worldwide seminars
• which are inspirations for a life in depth, integrity and truth
• is giving individual coaching sessions for:
• relationship dynamics to improve relationships
• finding solutions in professional and work situations
• is the founder of Body & Soul, Institute for Consciousness
• and Institute art of love in Freiburg, Germany.
 


 

 
Locatie : Centrul Seeds for Happiness, sala Focus
Contact : Alexandra Iliescu: This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
Contributie :  

185 euro/persoana (10% reducere pentru Membrii Centrului)


Galerie foto:

 
 
 

Formular inscriere

  Nume*:
  Prenume*:
  Email*:
  Nr Telefon:
  De unde ati aflat de eveniment?
  Sugestii:
  Doresc sa primesc informatii legate de activitatea centrului Seeds for Happiness pe email:
  Codul de securitate*:

Nota privind protectia datelor personale
Centrul Seeds for Happiness prelucreaza datele cu caracter personal furnizate de dumneavoastra prin acest formular in scopul inscrierii la evenimente. Datele vor fi dezvaluite numai persoanelor implicate in organizarea evenimentelor de la Centrul Seeds for Happiness. Pe viitor, aceste date ne permit sa va tinem la curent cu activitatea noastra.
In cazul în care nu doriti aceasta, bifati NU in formularul de inregistrare.
Conform Legii nr. 677/2001, beneficiati de dreptul de acces, de interventie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale. Aveti dreptul sa va opuneti prelucrarii datelor personale care va privesc si sa solicitati stergerea datelor. Pentru exercitarea acestor drepturi, va puteţi adresa cu o cerere scrisa, datata şi semnata la info@seedsforhappiness.ro .

 
 

Inapoi

Flat View
Evenimente pe an
Evenimente din luna
Evenimente pe luna
Weekly View
Evenimente pe saptamana
Daily View
Evenimente Astazi
Categories
Evenimete pe categorii
Search
Cauta eveniment

Informaţii în completare