Calendar Evenimente

Program Biblioteca
De Sambata, 01 Martie 2014 -  10:00
Pana Duminica, 02 Martie 2014 - 18:00

Te invitam la lectura in biblioteca eleganta a Centrului Seeds for Happiness!

Avem peste 1500 de carti, reviste si albume foto, pe teme care cu siguranta iti vor suscita interesul: educatie constienta, dezvoltare personala, sanatate, meditatie, mindfulness, cresterea copiilor, psihologie, diverse cai spirituale (printre care: buddhism, scoala lui Gurdjieff, sufism, crestinism, hinduism), stiinta si spiritualitate si multe altele.

Cititul iti largeste perspectiva asupra vietii, te ajuta sa aprofundezi temele care te preocupa, iti ofera inspiratie si te sprijina in munca ta interioara, aducandu-ti mai multa intelegere si claritate in toate aspectele vietii de zi cu zi.

...


Biblioteca Centrului Seeds for Happiness a fost creata in 2009, cu scopul de a oferi celor interesati de spiritualitate, educatie constienta, transformare personala, acces la resurse valoroase. Este un spatiu de lecturare si intalnire primitor, unic in Romania, in care te asteptam intotdeauna cu drag!

Incepand din acest an, Biblioteca Centrului va fi deschisa pentru imprumut (Membrilor Centrului) si lectura (oricui doreste sa citeasca in biblioteca) in primul weekend al fiecarei luni, intre orele 10:00 - 18:00.

 
Locatie : Centrul Seeds for Happiness, Biblioteca
Contributie :  

Intrarea libera!


Galerie foto:

 
 
 

Formular inscriere

  Nume*:
  Prenume*:
  Email*:
  Nr Telefon:
  De unde ati aflat de eveniment?
  Sugestii:
  Doresc sa primesc informatii legate de activitatea centrului Seeds for Happiness pe email:
  Codul de securitate*:

Nota privind protectia datelor personale
Centrul Seeds for Happiness prelucreaza datele cu caracter personal furnizate de dumneavoastra prin acest formular in scopul inscrierii la evenimente. Datele vor fi dezvaluite numai persoanelor implicate in organizarea evenimentelor de la Centrul Seeds for Happiness. Pe viitor, aceste date ne permit sa va tinem la curent cu activitatea noastra.
In cazul în care nu doriti aceasta, bifati NU in formularul de inregistrare.
Conform Legii nr. 677/2001, beneficiati de dreptul de acces, de interventie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale. Aveti dreptul sa va opuneti prelucrarii datelor personale care va privesc si sa solicitati stergerea datelor. Pentru exercitarea acestor drepturi, va puteţi adresa cu o cerere scrisa, datata şi semnata la info@seedsforhappiness.ro .

 
 

Inapoi

Flat View
Evenimente pe an
Evenimente din luna
Evenimente pe luna
Weekly View
Evenimente pe saptamana
Daily View
Evenimente Astazi
Categories
Evenimete pe categorii
Search
Cauta eveniment

Informaţii în completare