Calendar Evenimente

Întâlnirile de luni, cu YOGESHVAR
Luni, 07 Aprilie 2014, 19:00 - 20:30

Cunoaşterea de sine - Calea către adevărata fericire "Fiecare lucru este iubit nu de dragul lucrului în sine, ci pentru Dragostea propriului Sine." Brihadaranyaka Upanishad

 

Căutarea fericirii este motivaţia care ne animă pe fiecare dintre noi în acţiunile pe care le facem. Doar că, atunci când devenim prea ocupaţi să obţinem şi să păstrăm diferitele lucruri care "ne aduc fericirea", avem tendinţa să uităm că de fapt nu vrem acele lucruri ca şi obiecte, ni le dorim pentru valoarea sau semnificaţia pe care ele o au pentru noi.

 

Câţiva dintre noi sunt atât de norocoşi încât să ia această atenţionare în mod serios, şi chiar să-şi aloce timp să se apropie de "adevărata fericire durabilă". Unii dintre noi, încă se mai întreabă dacă aşa ceva chiar există, în timp ce alţii au renunţat deja, sucombând în faţa destinului sau ţinându-se cu dinţii de "micile lucruri în viaţă" care-i fac "să se simtă bine" din când în când.

 

Participând la întâlnirile cu Yogeshvar avem oportunitatea să auzim veştile bune, precum că adevărata fericire durabilă există şi totodată învăţăm secretul de a o obţine direct de la o persoană care o trăieşte!  Putem descoperi adevărata fericire sub îndrumarea lui Yogeshvar, care are ca bază de pregătire tradiţia străveche a Vedantei, considerată sursa tuturor tradiţiilor spirituale.

 

La întâlnirile de luni, avem ocazia să ne lăsăm ghidaţi de Yogeshvar, care ne va îndruma pas cu pas din viaţa haotică şi ne va conduce spre certitudinea cosmică din spatele tuturor formelor de viaţă.

 

Vă invităm să descoperim împreună esenţa cunoaşterii spiritualităţii indiene. 

 

 

Despre Yogeshvar

Yogeshvar Karthik s-a născut în Sudul Indiei, provincia Chennai unde a studiat şi a fost iniţiat de-a lungul anilor în multiple practici yoghine, tantrice, vedice, practicând meditaţia şi contemplaţia aşa cum sunt descrise în textele indiene clasice ale Vedantei.

 

Yogeshvar are o bogată experienţă în transmiterea Învăţăturii Tradiţionale din India, într-un stil unic, non-linear, flexibil şi totuşi ştiinţific, cu o mare claritate, adaptat la ritmul vieţii cotidiene.

 

Mai multe despre Yogeshvar şi activitatea sa în România: www.yogeshvar.ro

 
Locatie : Centrul Seeds for Happiness, sala de meditatie
Contributie :  

40 ron


Galerie foto:

 
 
 

Formular inscriere

  Nume*:
  Prenume*:
  Email*:
  Nr Telefon:
  De unde ati aflat de eveniment?
  Sugestii:
  Doresc sa primesc informatii legate de activitatea centrului Seeds for Happiness pe email:
  Codul de securitate*:

Nota privind protectia datelor personale
Centrul Seeds for Happiness prelucreaza datele cu caracter personal furnizate de dumneavoastra prin acest formular in scopul inscrierii la evenimente. Datele vor fi dezvaluite numai persoanelor implicate in organizarea evenimentelor de la Centrul Seeds for Happiness. Pe viitor, aceste date ne permit sa va tinem la curent cu activitatea noastra.
In cazul în care nu doriti aceasta, bifati NU in formularul de inregistrare.
Conform Legii nr. 677/2001, beneficiati de dreptul de acces, de interventie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale. Aveti dreptul sa va opuneti prelucrarii datelor personale care va privesc si sa solicitati stergerea datelor. Pentru exercitarea acestor drepturi, va puteţi adresa cu o cerere scrisa, datata şi semnata la info@seedsforhappiness.ro .

 
 

Inapoi

Flat View
Evenimente pe an
Evenimente din luna
Evenimente pe luna
Weekly View
Evenimente pe saptamana
Daily View
Evenimente Astazi
Categories
Evenimete pe categorii
Search
Cauta eveniment

Informaţii în completare