Calendar Evenimente

Practica atentiei constiente, prin tehnici de Mindfulness si Meditatie, cu DANIELA ANDREESCU
Miercuri, 18 Iunie 2014, 19:00 - 21:00

Un mijloc eficient de gestionare a stresului si emoțiilor, de dezvoltare a potentialului mintii, de crestere a calitatii vietii

 

 

Tipurile de meditație propuse de Daniela Andreescu provin atât din tradiții contemplative (buddhism), cat si din metode moderne de dezvoltare personala. Pot fi practicate cu efecte benefice pentru cultivarea calitatilor mintii, reducerea stresului si creșterea calitatii vietii, independent de religia sau calea spirituala a fiecaruia.

 

La aceste intalniri sunt bineveniti atat cei care au deja o practica a meditatiei, cat si cei care nu au avut un contact direct cu exercitiul meditatiei si doresc sa exploreze un posibil inceput.

 

Important!

Cei care nu au practica meditatiei (postura, modul de dirijare a atentiei etc) sunt rugati sa vina la ora 18:30 pentru partea explicativa.

 

"Scopul pe care ni-l propunem in timpul meditatiei este sa devenim martorii tuturor gandurilor din mintea noastra si ai tuturor senzatiilor corporale pe care le simtim, sa le cunoastem ca atare, fara a le condamna si fara a le da curs, constienti de faptul ca judecatile noastre sunt simple ganduri inevitabile si limitatoare care descriu o experienta, dar nu sunt una cu ea."  - Jon Kabat-Zinn, in cartea "Meditatia, arta de a fi constient"

 

 

DESPRE DANIELA ANDREESCU

www.danielaandreescu.ro

 

Este coach acreditat de International Coach Federation, formator în managementul comuncării şi relaţiilor interpersonale prin Metoda ESPERE® validat de Institutul International ESPERE Paris, life coach certificat de Natural Therapies Certification Board Europe, facilitator pentru dezvoltare umană, mindfulness şi meditaţie. Este membră a NeuroLeadership Institute, International Coach Federation, Information and Energy Medicine Association şi al Institute ESPERE International Paris.

În 2007 a fondat Art of Change, iar din 2008 susţine programe de coaching, ateliere de comunicare şi relaţii interpersonale, dezvoltare umană, mindfulness şi meditaţie. Este interesată de explorarea potenţialului minţii umane, de neuroştiinţe şi spiritualitate, buddhismul tibetan şi domeniul dezvoltării personale. Creează picturi (Soulscapes) şi meditaţii vizuale (haiga-mind meditations), este autoarea cărţilor The Gift of Now (în limba engleză, pseudonim Danand), Sub Pomul de scorţişoară, Cum traversezi un curcubeu şi Conversații cu tine. Relații și comunicare prin Metoda ESPERE®.

 

Mai multe informatii despre meditatie si mindfulness gasiti aici: http://www.seedsforhappiness.ro/meditatie

 

Recomandari: tinuta lejera/sport si sosete; sosirea la Centru, cu cel putin 15 minute inainte de ora incepere.

 
Locatie : Centrul Seeds for Happiness, sala de meditatie
Contact : 021.3374822; This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
Contributie :  

15 ron (intrarea libera pentru Membrii Centrului)

Toate fondurile incasate la acest eveniment sunt integral donate de Daniela Andreescu, Centrului Seeds for Happiness. Multumim!


Galerie foto:

 
 
 

Formular inscriere

  Nume*:
  Prenume*:
  Email*:
  Nr Telefon:
  De unde ati aflat de eveniment?
  Sugestii:
  Doresc sa primesc informatii legate de activitatea centrului Seeds for Happiness pe email:
  Codul de securitate*:

Nota privind protectia datelor personale
Centrul Seeds for Happiness prelucreaza datele cu caracter personal furnizate de dumneavoastra prin acest formular in scopul inscrierii la evenimente. Datele vor fi dezvaluite numai persoanelor implicate in organizarea evenimentelor de la Centrul Seeds for Happiness. Pe viitor, aceste date ne permit sa va tinem la curent cu activitatea noastra.
In cazul în care nu doriti aceasta, bifati NU in formularul de inregistrare.
Conform Legii nr. 677/2001, beneficiati de dreptul de acces, de interventie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale. Aveti dreptul sa va opuneti prelucrarii datelor personale care va privesc si sa solicitati stergerea datelor. Pentru exercitarea acestor drepturi, va puteţi adresa cu o cerere scrisa, datata şi semnata la info@seedsforhappiness.ro .

 
 

Inapoi

Flat View
Evenimente pe an
Evenimente din luna
Evenimente pe luna
Weekly View
Evenimente pe saptamana
Daily View
Evenimente Astazi
Categories
Evenimete pe categorii
Search
Cauta eveniment

Informaţii în completare