Calendar Evenimente

Relații frumoase, relații sănătoase cu RALUCA MOHANU și MIHAI POPA-RADU
Marti, 14 Martie 2017, 18:30 - 21:30

Vrei să (re)descoperi ce îți dorești de la o relație de cuplu? Îți dorești să afli care sunt “ingredientele” relațiilor împlinitoare?

 

 

Îți dorești să afli care sunt “ingredientele” relațiilor împlinitoare?

Vrei să (re)descoperi ce îți dorești de la o relație de cuplu?

Tânjești să îți (re)deschizi inima, deși ai suferit din dragoste?

Vrei să petreci câteva ore alături de alti oameni care, ca și tine, sunt preocupati de a afla ce definește relațiile împlinitoare?

 

 

Dacă da, vino alături de noi la întâlnirea “Relații frumoase, relații sănătoase” de marți, 14 martie 2017, începând cu ora 18:30.

 

Vom dialoga și vom explora diferite perspective despre:

  • Identificarea propriului “limbaj al iubirii” și cum să îl aflăm și pe cel al partenerei/partenerului.
  • Definirea așteptărilor cu care intrăm într-o relație și înțelegerea impactului pe care aceste așteptări le au asupra relației.
  • Înțelegerea faptului că relația este un “organism viu”, dinamic, sensibil și în perpetuă schimbare, care necesită grijă, atenție și Prezență și că nu neaparat “dacă ne iubim, totul va fi bine”
  • Diferențierea atașamentului sănătos (“diferiți și împreună”) de cele două extreme: co-dependența și neimplicarea emoțională
  • Sinceritatea, asumarea propriilor emoții & acceptarea propriei vulnerabilități - condiții esențiale pentru o relație de iubire autentică.
  • Evitarea celor 4 cauze principale ale destrămarii unei relații

 

 

Cine sunt facilitatorii?

 

Raluca Mohanu este coach și una dintre cele mai frecvente teme ale clienților săi este cea legată de relația de cuplu (dificultatea de a avea o nouă relație, singurătatea în doi, dificultatea de a menține relația de cuplu și cea parentală, imixtiunea familiei extinse în  relația de cuplu). Crezând cu tărie în frumuseîea “intimității în doi”, Raluca a trecut prin propriile avataruri relaționale (“culminând” cu un divorț extrem de dureros și o perioadă de “mamă singură”), având astfel și o înțelegere personală a “suișurilor și coborâșurilor” relaționale.

 

Mihai Popa-Radu este coach și facilitator al dezvoltării integrative, speaker și formator. Încă din 2004 a devenit din ce în ce mai preocupat de înțelegerea dinamicii relațiilor inter-umane, atât în context organizațional, cât și în cel de cuplu. Experiența sa în domeniu provine atât din studiu, cât și din lecțiile primite și trăite la “școala vieții”, care au inclus atât perioade de agonie, cât și de extaz. 

 

 

Cum se va desfășura întâlnirea:

Pe parcursul a trei ore vom dialoga despre cum putem să ne bucurăm de relații frumoase și sănătoase și vom experimenta diferite exerciții individuale și de grup pe această tema, folosind instrumente precum exerciții cu imagini, teste de identificare a limbajului iubirii și modalități prin care putem evita diferite “capcane” relaționale.

 

Înscrie-te ACUM trimițând e-mail la This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Locurile sunt limitate, iar înscrierile devin valabile în momentul primirii unui mesaj de confirmare din partea Centrului Seeds for Happiness.

 
Locatie : Centrul Seeds for Happiness, sala Happy (demisol)
Contributie :  

225 RON. Pentru cupluri, taxa este de 400 RON

 

Modalități de plată: Plata se poate face in numerar in seara evenimentului sau prin transfer bancar pana cel tarziu pe 10 martie. Pentru transfer bancar, datele sunt următoarele:

ASOCIAȚIA SEEDS FOR HAPPINESS

Str. Fabrica de Chibrituri, nr. 16, sector 4, București

CIF: 25662364

Cont: RO97 BACX 0000 00044297 4000

Banca: Unicredit Bank


Galerie foto:

 
 
 

Formular inscriere

  Nume*:
  Prenume*:
  Email*:
  Nr Telefon:
  De unde ati aflat de eveniment?
  Sugestii:
  Doresc sa primesc informatii legate de activitatea centrului Seeds for Happiness pe email:
  Codul de securitate*:

Nota privind protectia datelor personale
Centrul Seeds for Happiness prelucreaza datele cu caracter personal furnizate de dumneavoastra prin acest formular in scopul inscrierii la evenimente. Datele vor fi dezvaluite numai persoanelor implicate in organizarea evenimentelor de la Centrul Seeds for Happiness. Pe viitor, aceste date ne permit sa va tinem la curent cu activitatea noastra.
In cazul în care nu doriti aceasta, bifati NU in formularul de inregistrare.
Conform Legii nr. 677/2001, beneficiati de dreptul de acces, de interventie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale. Aveti dreptul sa va opuneti prelucrarii datelor personale care va privesc si sa solicitati stergerea datelor. Pentru exercitarea acestor drepturi, va puteţi adresa cu o cerere scrisa, datata şi semnata la info@seedsforhappiness.ro .

 
 

Inapoi

Flat View
Evenimente pe an
Evenimente din luna
Evenimente pe luna
Weekly View
Evenimente pe saptamana
Daily View
Evenimente Astazi
Categories
Evenimete pe categorii
Search
Cauta eveniment

Informaţii în completare