Calendar Evenimente

Happy Mind Retreat - Toscana 2017 alături de DANIELA ANDREESCU și MIHAI POPA-RADU
Duminica, 09 Iulie 2017, 09:00
Pana Duminica, 16 Iulie 2017

O săptămâna de vacanţă activă şi dezvoltare personală, găzduită într-o frumoasă vilă din mijlocul Toscanei, La Chiara di Prumiano, în apropierea Florenţei.

 

 

Happy Mind Retreat, în Toscana, 9 – 16 iulie 2016, alături de Daniela Andreescu și Mihai Popa-Radu

 

O săptămâna de vacanţă activă şi dezvoltare personală, găzduită într-o frumoasă vilă din mijlocul Toscanei, La Chiara di Prumiano, în apropierea Florenţei (www.prumiano.it).

 

Programul Happy Mind, facilitat de Daniela Andreescu și Mihai Popa-Radu, vă propune o abordare integrativă corp-minte-spirit ancorată în realitatea vieţii cotidiene. Pe parcursul retreat-ului veți experimenta lucrul personal cu diverse tehnici şi metode cu succes dovedit în integrarea inteligenţelor cognitivă, emoţională, somatică şi spirituală.

 

CONȚINUT :

 

•        Ateliere de dezvoltare personală (utilizând elemente de coaching, NeuroLeadership, meditație și mindfulness, comunicare relațională Metoda ESPERE, tehnici specifice pentru relaxare și energizare fizică și mental-emoțională).

•        Ateliere flexibile, în grupuri mici, sesiuni de coaching individual, timp alocat pentru discuții de integrare (în grup și one-to-one cu facilitatorii) și pentru activități la alegerea participanților (plimbări, piscină, școală de călărie, excursii în zonă).

•        Seri tematice (story-telling, muzică, dans, vizionare film).

Aflat la cea de-a cincea ediţie, acest retreat este special conceput pentru un grup de maxim 16 participanţi.

 

Vă veți întoarce acasă cu un plus de echilibru, armonie şi energie în viaţa de zi cu zi, cât și cu instrumentele de a susține procesul în mod autonom, cu efecte pozitive pe termen lung.

 

FACILITATORI:

 

DANIELA ANDREESCU - Life Enhancement Coach, Facilitator dezvoltare umană, mindfulness și meditație, autoare a cărților „Conversații cu tine, Relații și comunicare prin Metoda ESPERE”, „Acvariul din Ocean. Mindfulness ca stil de viață” și „Cum gătim realitatea. Rețetar de spiritualitate pentru oameni sceptici”.
www.danielaandreescu.ro

www.artaschimbarii.ro

 

MIHAI POPA-RADU - Executive Coach,Facilitator dezvoltare integrativă, mindfulness și meditație, Fondator al Centrului Seeds for Happiness și al Mindfulness Institute
www.seeds4success.ro
www.seedsforhappiness.ro
www.mindin.ro

 

Detalii despre Program, costuri și înscriere, de asemenea imagini de la Prumiano şi impresii ale participanţilor la ediţiile anterioare, gasiţi pe site-ul dedicat evenimentului   www.happymindcoaching.org

 

Formularul de înscriere îl gasiti aici.

 

 

Galerie foto:

 
 
 

Formular inscriere

  Nume*:
  Prenume*:
  Email*:
  Nr Telefon:
  De unde ati aflat de eveniment?
  Sugestii:
  Doresc sa primesc informatii legate de activitatea centrului Seeds for Happiness pe email:
  Codul de securitate*:

Nota privind protectia datelor personale
Centrul Seeds for Happiness prelucreaza datele cu caracter personal furnizate de dumneavoastra prin acest formular in scopul inscrierii la evenimente. Datele vor fi dezvaluite numai persoanelor implicate in organizarea evenimentelor de la Centrul Seeds for Happiness. Pe viitor, aceste date ne permit sa va tinem la curent cu activitatea noastra.
In cazul în care nu doriti aceasta, bifati NU in formularul de inregistrare.
Conform Legii nr. 677/2001, beneficiati de dreptul de acces, de interventie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale. Aveti dreptul sa va opuneti prelucrarii datelor personale care va privesc si sa solicitati stergerea datelor. Pentru exercitarea acestor drepturi, va puteţi adresa cu o cerere scrisa, datata şi semnata la info@seedsforhappiness.ro .

 
 

Inapoi

Flat View
Evenimente pe an
Evenimente din luna
Evenimente pe luna
Weekly View
Evenimente pe saptamana
Daily View
Evenimente Astazi
Categories
Evenimete pe categorii
Search
Cauta eveniment

Informaţii în completare