Calendar Evenimente

Experiența iubirii autentice - cu ASHNI ALEXANDRA SAMEDA
De Sambata, 24 Februarie 2018 -  09:00
Pana Duminica, 25 Februarie 2018 - 18:00

Cum poți să iubești și să fii liber(ă) în același timp?

 

 

Când ne îndrăgostim ne dorim ca totul să curgă lin, armonios, cu tandrețe. Și totusi, adesea în relație ajungem să trăim des momente de tensiune și confuzie datorită neînțelegerii a ceea ce înseamnă dragostea. Ne pierdem pe noi înșine sau ne simțim prinși în capcanele manipulării, dependenței și așteptărilor vis à vis de celălalt.

Cum poți să iubești și să fii liber(ă) în același timp?

Adu-ți energia înapoi “acasă” și găsește calea de a trece de la minte la inimă. De aici, din spațiul adevărului tău personal te deschizi mult mai ușor către o nouă dimensiune a bucuriei și încrederii. Din acest spațiu de conștientizare interioară este simplu sa-ți exprimi iubirea față de partener(ă) și față de ceilalți.

Acest seminar de weekend te invită să (re)descoperi situațiile dificile ca ocazii de a rămâne conectat la inima ta deschisă, fără să devii victimă și fără să lupți împotriva lor. Poți explora cum să relaționezi din spațiul inimii, pentru a aduce mai multă bucurie, vitalitate și relaxare în modul tău de relaționare.

Ne vom folosi de respirație, voce, atingere jucăușă și elemente de mișcare care ne vor deschide simțurile pentru a crea atmosfera favorabilă experimentării unor noi spații interioare.

 

 

Despre ASHNI ALEXANDRA SAMEDA: - facilitator, coach și trainer lucrează în dezvoltarea oamenilor de aproape zece ani. Pasiunea pentru terapiile meditative a început în 2010 cu o călătorie în inima Indiei. De atunci a continuat neîncetat procesul de auto-descoperire și cunoaștere prin practică si formare în discipline diverse de la Reiki, Theta Healing la Tantra și Constelații Familiale cu facilitatori și maeștri de excepție în Anglia, Germania, India, Indonezia, Italia, Romania, Spania. În prezent este în curs de formare ca Holistic Counselor acreditat internațional de SIAF.

 

 
Locatie : Centrul Seeds for Happiness, sala Happy (demisol)
Contributie :  

580 RON/persoană ( preț redus pentru plata integrală până la data de 14 februarie, 495 RON )


Galerie foto:

 
 
 

Formular inscriere

  Nume*:
  Prenume*:
  Email*:
  Nr Telefon:
  De unde ati aflat de eveniment?
  Sugestii:
  Doresc sa primesc informatii legate de activitatea centrului Seeds for Happiness pe email:
  Codul de securitate*:

Nota privind protectia datelor personale
Centrul Seeds for Happiness prelucreaza datele cu caracter personal furnizate de dumneavoastra prin acest formular in scopul inscrierii la evenimente. Datele vor fi dezvaluite numai persoanelor implicate in organizarea evenimentelor de la Centrul Seeds for Happiness. Pe viitor, aceste date ne permit sa va tinem la curent cu activitatea noastra.
In cazul în care nu doriti aceasta, bifati NU in formularul de inregistrare.
Conform Legii nr. 677/2001, beneficiati de dreptul de acces, de interventie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale. Aveti dreptul sa va opuneti prelucrarii datelor personale care va privesc si sa solicitati stergerea datelor. Pentru exercitarea acestor drepturi, va puteţi adresa cu o cerere scrisa, datata şi semnata la info@seedsforhappiness.ro .

 
 

Inapoi

Flat View
Evenimente pe an
Evenimente din luna
Evenimente pe luna
Weekly View
Evenimente pe saptamana
Daily View
Evenimente Astazi
Categories
Evenimete pe categorii
Search
Cauta eveniment

Informaţii în completare