Despre noi

Centrul Seeds for Happiness este o oază de liniște într-o lume agitată, un loc unde oamenii își pot (re)descoperi componenta spirituală a existenței și unde pot învăța să se bucure cu adevărat în, și de Prezent.

 

Un spațiu al regăsirii de Sine. Un loc al Bucuriei Împărtășite în Prezent.
Un spațiu al germinației semințelor intențiilor noastre de creștere și dezvoltare spirituală.
Un spațiu al tăcerii, al reculegerii, al adâncirii în sine, al devenirii de sine.
Un loc în care ne putem întâlni cu noi înșine în pace, cu bucurie și cu drag.
Un loc unde împărtășim cu bucurie experiențe, informații, emoții, unde experimentăm recunoștință și mulțumirea de a fi în serviciul oamenilor.
 

Centrul Seeds for Happiness este spațiul în care îți poti aduna energiile, din care îți poti trage forța de a-ți urma drumul spiritual ales, poate fi sursa ta de putere și de susținere pentru profunde transformări interioare.

 

 

Cu cât suntem mai mulți cei care privim în aceeați direcție cu intenția clară și fermă de a ne manifesta pe deplin ca fiinte spirituale, cu atât mai repede procesele de transformare interioră ale fiecăruia se vor materializa, și astfel vom genera schimbări benefice în jurul nostru.

 

 

Centrul  are un spațiu generos și cuprinzător, care permite desfășurarea unor activități diverse și include o sală de meditație cu o capacitate de 25 persoane, o sală de conferințe cu o capacitate de 80 de persoane și o blibliotecă cu peste 1500 de volume pe teme de spiritualitate și dezvoltare personală, incluzând una dintre cele mai bogate colecții de cărți buddhiste din România.

 

 

Ne găsiți în zona Autogării Filaret, pe Str. Fabrica de Chibrituri nr. 16, peste drum de Parcul Carol.

Unii spun că e prea departe (deși e la câteva stații distanță de Piața Unirii), dar ce înseamnă distanța pentru un autentic căutător spiritual?


Îți poți vedea drumul spre noi ca pe un mini-pelerinaj către o valoroasă Destinație interioară.