Calendar Evenimente

Ziua Portilor Deschise la Seeds for Happiness
Sambata, 15 Decembrie 2012, 10:00 - 18:00

Ziua Centrului Seeds for Happiness - prilej de (re)intalnire pentru membrii comunitatii, de bucurie si impartasire, de prezentare a centrului si activitatilor sale pentru cei care vin pentru prima data aici.

Rezervati-va in calendar ziua de 15 decembrie, astfel incat incepand intre orele 10 - 18 sa puteti participa la programul care va cuprinde evenimente prezentate de invitati speciali, dintre care amintim pe:
 

Daniela Andreescu, care va sustine un mini-workshop surpriza - In ritm de tobe, despre incredere - acompaniata de invitatii sai, Orlando Petriceanu si Mihai Axinte.

Raluca Mohanu, care ne va vorbi despre "Mentalitatea abundentei",

Aurelian Scrima, de la care vom afla "Despre farmecul poeziei persane",


Mihai Popa-Radu, cu care vom analiza
"Rezolutiile pentru noul an - surse de inspiratie sau de frustrare?”,

Ovidiu Nedu, care va prezenta  "Astrologia - un mod de a ne intelege personalitatea si viata pe care o traim" 

Andu Guinea, care va conduce o  "sesiune de tongshu" adaptata sezonului de iarna si


Alex Bugnariu care ne va indruma in crearea unei "Mandale sociale".


Atmosfera va fi intregita de muzica placuta, ceai cald si parfumat, gustari sanatoase si fructe, dar mai ales de bucuria de fi aici pentru voi, de a oferi acest spatiu pentru a avea clipe de comuniune si impartasire.Ziua Centrului Seeds for Happiness este organizata cu sprijinul si prin generozitatea prietenilor centrului, care ofera pro bono timpul, cunoasterea si experienta lor, Centrului si tuturor participantilor la evenimentele zilei.


Va asteptam cu mare bucurie si cu bratele deschise!

 
Locatie : Centrul Seeds for Happiness
Contact : E-mail: This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. ; Telefon: 021 337 4822; Mobil: 0760 907 466
Contributie :  

Intrarea la acest eveniment este libera, insa puteti contribui atat financiar, dar si cu produse (ceai, fructe proaspete si uscate, biscuiti, cafea, gustari, etc) la sustinerea si buna desfasurare a acestei zile.


Galerie foto:

 
 
 

Formular inscriere

  Nume*:
  Prenume*:
  Email*:
  Nr Telefon:
  De unde ati aflat de eveniment?
  Sugestii:
  Doresc sa primesc informatii legate de activitatea centrului Seeds for Happiness pe email:
  Codul de securitate*:

Nota privind protectia datelor personale
Centrul Seeds for Happiness prelucreaza datele cu caracter personal furnizate de dumneavoastra prin acest formular in scopul inscrierii la evenimente. Datele vor fi dezvaluite numai persoanelor implicate in organizarea evenimentelor de la Centrul Seeds for Happiness. Pe viitor, aceste date ne permit sa va tinem la curent cu activitatea noastra.
In cazul în care nu doriti aceasta, bifati NU in formularul de inregistrare.
Conform Legii nr. 677/2001, beneficiati de dreptul de acces, de interventie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale. Aveti dreptul sa va opuneti prelucrarii datelor personale care va privesc si sa solicitati stergerea datelor. Pentru exercitarea acestor drepturi, va puteţi adresa cu o cerere scrisa, datata şi semnata la info@seedsforhappiness.ro .

 
 

Inapoi

Flat View
Evenimente pe an
Evenimente din luna
Evenimente pe luna
Weekly View
Evenimente pe saptamana
Daily View
Evenimente Astazi
Categories
Evenimete pe categorii
Search
Cauta eveniment

Informaţii în completare