Calendar Evenimente

SEMINTELE GENEROZITATII - Petrecere de sfarsit de an 2012
Sambata, 15 Decembrie 2012, 19:00 - 22:00

Un nou prilej de bucurie, de sarbatoare, de a fi impreuna, de a impartasi cu voi satisfactia unui an bogat in evenimente, realizate pentru si impreuna cu voi.

Dragi prieteni ai Centrului,

 

Iata ca am ajuns in luna decembrie a anului 2012! La sfarsit de an plantam semintele intentiilor noastre daruitoare care sa creasca, sa infloreasca si sa rodeasca in anul ce vine.


In aceasta sambata la ora 19, vom da startul Petrecerii de sfarsit de an a carei tema este SEMINTELE GENEROZITATII si ne dorim sa va avem aproape, sa ne bucuram impreuna de realizarile anului 2012 si sa va prezentam planurile 2013.


Pe parcursul serii vom avea momente muzicale si dansante, vom organiza o tombola (pentru care vom avea bilete de tombola la vanzare), o licitatie si vom avea prilejul sa fim "Secret Santa" pentru o persoana din sala. Pentru asta, este nevoie sa fiecare sa aduca un cadou special pentru a fi daruit unei persoane participante.


Va asteptam cu drag pe toti cei care ati fost alaturi de noi in acest an, care ati ajutat in orice fel la sustinerea Centrului si la desfasurarea activitatii lui, pe toti cei pentru care Centrul a generat o schimbare cat de mica in viata personala si pe cei pentru care Centrul a ramas inca un spatiu de explorat. 


Pentru a ne sprijini in buna organizare a petrecerii, va rugam sa va confirmati participarea pana joi 13 decembrie.


Ne bucuram sa incheiem anul impreuna si va multumim pentru contributia voastra!

 
Locatie : Centrul Seeds for Happiness
Contact : E-mail: This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. ; telefon: 021 337 4822; mobil: 0760 907 466
Contributie :  

Pentru ca intreaga luna decembrie sta sub semnul GENEROZITATII, atat la Centru cat si oriunde in lume, va provocam pe toata durata serii la exercitii de generozitate.


Intrarea la acest eveniment este libera, insa puteti contribui atat financiar (prin donatii de bani si/ sau achizitionand bilete de tombola si/ sau participand la licitatie), dar si cu produse (ceai, fructe proaspete si uscate, biscuiti, cafea, gustari, prajituri, etc) la sustinerea si buna desfasurare a acestei zile.


Sumele adunate in cadrul serii din donatii, licitatie si de la tombola vor fi folosite pentru a sustine activitatea centrului, pentru intretinerea spatiului si achizitia de diverse obiecte (scaune, saltele, perne de meditatie, etc).


Galerie foto:

 
 
 

Formular inscriere

  Nume*:
  Prenume*:
  Email*:
  Nr Telefon:
  De unde ati aflat de eveniment?
  Sugestii:
  Doresc sa primesc informatii legate de activitatea centrului Seeds for Happiness pe email:
  Codul de securitate*:

Nota privind protectia datelor personale
Centrul Seeds for Happiness prelucreaza datele cu caracter personal furnizate de dumneavoastra prin acest formular in scopul inscrierii la evenimente. Datele vor fi dezvaluite numai persoanelor implicate in organizarea evenimentelor de la Centrul Seeds for Happiness. Pe viitor, aceste date ne permit sa va tinem la curent cu activitatea noastra.
In cazul în care nu doriti aceasta, bifati NU in formularul de inregistrare.
Conform Legii nr. 677/2001, beneficiati de dreptul de acces, de interventie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale. Aveti dreptul sa va opuneti prelucrarii datelor personale care va privesc si sa solicitati stergerea datelor. Pentru exercitarea acestor drepturi, va puteţi adresa cu o cerere scrisa, datata şi semnata la info@seedsforhappiness.ro .

 
 

Inapoi

Flat View
Evenimente pe an
Evenimente din luna
Evenimente pe luna
Weekly View
Evenimente pe saptamana
Daily View
Evenimente Astazi
Categories
Evenimete pe categorii
Search
Cauta eveniment

Informaţii în completare