Calendar Evenimente

Cale Iubirii Constiente, alături de Ashni Alexandra Sameda și Anand Vimal
De Sambata, 14 Octombrie 2017 -  09:00
Pana Duminica, 15 Octombrie 2017 - 18:00

 

 

Calea Iubirii Conștiente este o călătorie dinspre minte către Inimă, o invitație la a ne conecta la  înțelepciunea Inimii ori de câte ori simțim să o facem. Pe parcursul acestei călătorii vom descoperi cum să distingem “vocea” minții de cea a Inimii, astfel încât să putem accesa ambele tipuri de inteligență.

 

Cu cât ne sporim capacitatea de a iubi conștient, cu atât devenim mai capabili să vedem când îi manipulăm pe ceilalți pentru a primi dragoste și când suntem la rândul nostru manipulați, relațiile noastre devenind astfel mai pline de iubire autentică, de bucurie și fără tensiuni negative.

 

Pe parcursul celor două zile ale seminarul Calea Iubirii conștiente ne vom folosi de respirație, mișcare și voce pentru a invita și încuraja energia vitală să se extindă.

 

Prin exerciții și practici individuale și de grup, vom experimenta cum putem gestiona situațiile dificile pe care le trăim rămânând mereu conectați la Inima noastră, fără a deveni victime pasive și fără a ne împotrivi.

 

Și astfel, ne vom conecta cu noi înșine și cu ceilalti din spațiul Iubirii conștiente .

 

 

Despre facilitatori:

 

Ashni Alexandra Sameda -  facilitator, coach și trainer lucrează în dezvoltarea oamenilor de aproape zece ani. Pasiunea pentru terapiile meditative și meditațiile active a început în 2010 cu o călătorie în inima Indiei.

De atunci a continuat neîncetat munca de auto-descoperire și cunoaștere prin seminarii experiențiale de primal, tantra, meditație, constelații familiale, respirație conștientă, sufi și alte terapii meditative cu facilitori și maeștri de excepție în Anglia, Germania, India, Indonezia, Italia, România, Spania.

 

 

Anand Vimal (Mihai Popa-Radu) – facilitator & coach, este preocupat de meditație ca și cale spirituală încă din 2007. Pe parcursul anilor a studiat și practicat diferite tipuri de meditație precum zazen, shamata, vipassana și diferite meditații cu vizualizare specifice buddhismului tantric tibetan. Din 2014 când l-a descoperit pe Osho, a integrat în practica sa regulată și o serie de meditații create de acesta, în 2016 devenind și facilitator acreditat  pentru OSHO Active Meditations.

Vimal a practicat intensiv sub îndrumarea a diverși maestri în centre de meditație din Austria, Grecia, India, Indonezia (Bali), Israel, Italia, Japonia, Marea Britanie, România, Statele Unite, Thailanda si Ungaria

 
Locatie : Centrul Seeds for Happiness, sala Focus (parter)
Contributie :  

595 RON


Galerie foto:

 
 
 

Formular inscriere

  Nume*:
  Prenume*:
  Email*:
  Nr Telefon:
  De unde ati aflat de eveniment?
  Sugestii:
  Doresc sa primesc informatii legate de activitatea centrului Seeds for Happiness pe email:
  Codul de securitate*:

Nota privind protectia datelor personale
Centrul Seeds for Happiness prelucreaza datele cu caracter personal furnizate de dumneavoastra prin acest formular in scopul inscrierii la evenimente. Datele vor fi dezvaluite numai persoanelor implicate in organizarea evenimentelor de la Centrul Seeds for Happiness. Pe viitor, aceste date ne permit sa va tinem la curent cu activitatea noastra.
In cazul în care nu doriti aceasta, bifati NU in formularul de inregistrare.
Conform Legii nr. 677/2001, beneficiati de dreptul de acces, de interventie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale. Aveti dreptul sa va opuneti prelucrarii datelor personale care va privesc si sa solicitati stergerea datelor. Pentru exercitarea acestor drepturi, va puteţi adresa cu o cerere scrisa, datata şi semnata la info@seedsforhappiness.ro .

 
 

Inapoi

Flat View
Evenimente pe an
Evenimente din luna
Evenimente pe luna
Weekly View
Evenimente pe saptamana
Daily View
Evenimente Astazi
Categories
Evenimete pe categorii
Search
Cauta eveniment

Informaţii în completare