Calendar Evenimente

Chakra Dance Xperience - celebrarea Existentei prin muzica si dans
Marti, 05 Decembrie 2017, 19:00 - 21:30

 

 

Chakra Dance Xperience  este o meditație activă special creată pentru a ne pune în mișcare atât corpul, cât și energia vitală care adeseori este blocată în diferite părți din noi sau pur și simplu neconștientizată.

 

Prin dans, mișcare liberă și respirație conștientă vom face o călătorie prin cele șapte chakre, ghidați de muzica vibrațional aleasă și concepută pentru a facilita conectarea la acești centri energetici care ne influențează fiecare aspect al vieții, de la impulsurile bazale, sexualitate și putere, până la intuiție, comunicare, iubire și conexiunea cu Esența noastră.

 

Despre Facilitatori:

 

Ashni Alexandra Sameda -  facilitator, coach și trainer lucrează în dezvoltarea oamenilor de aproape zece ani. Pasiunea pentru terapiile meditative și meditațiile active a început în 2010 cu o călătorie în inima Indiei.

De atunci a continuat neîncetat munca de auto-descoperire și cunoaștere prin seminarii experiențiale de primal, tantra, meditație, constelații familiale, respirație conștientă, sufi și alte terapii meditative cu facilitori și maeștri de excepție în Anglia, Germania, India, Indonezia, Italia, România, Spania.

 

 

Anand Vimal (Mihai Popa-Radu) – facilitator & coach, este preocupat de meditație ca și cale spirituală încă din 2007. Pe parcursul anilor a studiat și practicat diferite tipuri de meditație precum zazen, shamata, vipassana și diferite meditații cu vizualizare specifice buddhismului tantric tibetan. Din 2014 când l-a descoperit pe Osho, a integrat în practica sa regulată și o serie de meditații create de acesta, în 2016 devenind și facilitator acreditat  pentru OSHO Active Meditations.

Vimal a practicat intensiv sub îndrumarea a diverși maestri în centre de meditație din Austria, Grecia, India, Indonezia (Bali), Israel, Italia, Japonia, Marea Britanie, România, Statele Unite, Thailanda si Ungaria.

 
Locatie : Centrul Seeds for Happiness, sala Focus (parter)
Contributie :  

50 RON (30 RON pentru studenți)


Galerie foto:

 
 
 

Formular inscriere

  Nume*:
  Prenume*:
  Email*:
  Nr Telefon:
  De unde ati aflat de eveniment?
  Sugestii:
  Doresc sa primesc informatii legate de activitatea centrului Seeds for Happiness pe email:
  Codul de securitate*:

Nota privind protectia datelor personale
Centrul Seeds for Happiness prelucreaza datele cu caracter personal furnizate de dumneavoastra prin acest formular in scopul inscrierii la evenimente. Datele vor fi dezvaluite numai persoanelor implicate in organizarea evenimentelor de la Centrul Seeds for Happiness. Pe viitor, aceste date ne permit sa va tinem la curent cu activitatea noastra.
In cazul în care nu doriti aceasta, bifati NU in formularul de inregistrare.
Conform Legii nr. 677/2001, beneficiati de dreptul de acces, de interventie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale. Aveti dreptul sa va opuneti prelucrarii datelor personale care va privesc si sa solicitati stergerea datelor. Pentru exercitarea acestor drepturi, va puteţi adresa cu o cerere scrisa, datata şi semnata la info@seedsforhappiness.ro .

 
 

Inapoi

Flat View
Evenimente pe an
Evenimente din luna
Evenimente pe luna
Weekly View
Evenimente pe saptamana
Daily View
Evenimente Astazi
Categories
Evenimete pe categorii
Search
Cauta eveniment

Informaţii în completare