Calendar Evenimente

Webinarul “Relaţii sănătoase de familie în vremuri nesănătoase” alături de CLAUS KOSTKA - Webinar 2/4
Joi, 06 Mai 2021, 18:30 - 20:00

Centrul Seeds for Happiness vă invită la o serie de webinarii care îl au ca invitat pe Claus Kostka, psihoterapeut din Germania, un prieten vechi şi drag al Centrului.

 

Seria de webinarii este dedicată diferitelor tipuri de relaţionări pe care fiecare dintre noi le are în viaţă şi despre cum ne putem bucura de ele în aceste vremuri dificile cauzate de criza sanitară.

 

Webinarul “Relaţii sănătoase de familie în vremuri nesănătoase” cu Claus Kostka -

Webinar 2/4 - 6 mai, 18.30 – 20.00

 

 

Este destul de probabil ca pentru mulţi dintre noi relaţiile pe care le aveam cu părinţii şi/sau cu copiii noştri să fi fost tensionate, măcar parţial, şi înainte de actuala criză sanitară.

 

Apoi am fost cu toţii aruncaţi în vâltoarea pandemiei, cu insecurităţile legate de sănătate, de cum ne vom descurca, de locul de muncă, de şcoală… Dintr-o dată ne-am trezit izolaţi în propriile locuinţe, înghesuiţi şi forţaţi să lucrăm şi învăţăm din dormitor, bucătărie sau living.

 

Şi astfel diferitele griji, nesiguranţe şi frici legate de noi şi de cei dragi au început să erodeze relaţiile chiar cu persoanele cele mai apropiate, proprii părinţi şi/sau proprii copii. După atâtea luni de pandemie am ajuns să ne simţim adeseori depăşiţi de situaţie, chiar neputincioşi, şi fără ajutor pentru noi astfel încât să îi putem ajuta la rândul nostru pe cei dragi.

 

Atunci când vorbim despre provocările cu care ne confruntăm în această perioadă tindem să ne concentrăm pe dificultăţile din exterior şi mai puţin pe frământările noastre interioare. Iar faptul că nu împărtăşim cum ne simţim face ca, încet-încet, aceste frământări să ne copleşească, să creeze un dezechilibru interior care apoi se răsfrânge în mod negativ în relaţiile cu parinţii şi/sau cu copiii noştri.

 

În webinarul “Relaţii sănătoase de familie în vremuri nesănătoase “, Claus Kostka ne va ghida în demersul de descoperire a propriilor resurse pentru a ne reface echilibrul interior, pentru a redeveni încrezători. Şi din acest spaţiu vom putea relaţiona armonios cu părinţii şi/sau cu copiii noştri într-o manieră înţelegătoare, blândă, generoasă şi vindecătoare şi pentru noi, şi pentru ei.

 

 

Vor urma apoi doua webinarii dedicate relaţiilor de cuplu şi relaţiei noastre ca indivizi cu lumea în care trăim, dupa cum urmeaza:

 

3. Webinarul 3/4 “Relatii sanatoase de cuplu in vremuri nesanatoase”     - Data: 19 mai, 18.30 – 20.00

4. Webinarul 4/4 “Cum sa relationam sanatos cu lumea in criza”             - Data: 8 iunie, 18.30 – 20.00

 

CONTRIBUŢIE:

 

Pentru webinariile “Relaţii sănătoase de familie în vremuri nesănătoase” din 6 mai, “Relaţii sănătoase de cuplu în vremuri nesănătoase” din 19 mai şi “Cum să relaţionăm sănătos cu lumea în criză” din 8 iunie există următoarele opţiuni:

 

 - ABONAMENT pentru toate 3 webinariile: 180 RON

 - Participarea la 2 webinarii: 140 RON

 - Participarea la 1 webinar:   75 RON

 

 

Despre CLAUS KOSTKA:

 

CLAUS este  psihoterapeut cu peste 30 ani de experienţă în lucrul cu diverse metode precum psihoterapia corporală, constelații sistemice (constelații familiale), terapia de familie, consiliere pentru cupluri și terapia prin artă. Născut în 1955 în Germania, Claus este căsătorit şi tată a 4 copii.


Licenţiat în Germania ca psihoterapeut (Heilpraktiker), este recunoscut de 'Federația Română de Psihotherapie' ca psihotherapeut și formator, și de către 'German Association for Systemic Constellations' ca facilitator de constelații. Conduce propriile seminarii și oferă sesiuni individuale de terapie și consiliere în Germania, Canada, Franța, Anglia și România.


Claus este si autorul carții "Te iubesc...mai departe ce facem?".

Despre activitatea sa găsiți informații pe: www.clauskostka.de

 

 

ÎNSCRIERE:

 

Cei dornici să participe sunt invitaţi să ne scrie pe adresa This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. şi să ne comunice:

  • numele complet & adresa de email la care veţi primi detaliile pentru efectuarea plăţii
  • numele webinarului/webinariilor la care doriţi să participaţi.
  • în cazul înscrierii mai multor participanţi, vă rugăm să includeţi numele complet & adresa de email pentru fiecare participant/ă.

 

Ulterior confirmării plăţii, veţi primi de la noi un mesaj de confirmare a înscrierii.

 

Apoi, cu câteva zile înainte de fiecare webinar la care v-aţi înscris, veţi primi link-ul de acces, care este pentru uz personal şi netransmisibil.

 

 

PRECIZĂRI:

 

Webinariile vor fi susţinute în limba engleză cu traducere în limba română.

 

Webinariile vor fi înregistrate; participarea la ele implică acordul cu înregistrarea lor şi folosirea înregistrărilor de către organizatori în integralitate sau pe fragmente, fără nici un alt acord ulterior al participanţilor.

 

 
Locatie : ONLINE ( ZOOM - puteţi descărca gratuit aplicaţia de la: https://zoom.us/download )

Galerie foto:

Marturii:

Cuvinte de apreciere de la cei care au lucrat cu Claus Kostka:

 

„Experienţa vieţii mele de până acum! Pe scurt: m-am simţit atât de vie! Sunt foarte recunoscătoare. M-am deschis în faţa lumii, divinitatii, Iubirii; nici măcar nu puteam cuprinde cu mintea aşa profunzime!

Cu sufletul spun „Mii de mulţumiri lui Claus!”, admir implicarea, devotamentul, dăruirea cu care ne ghidează în această „călătorie înspre interior”. Absolut de excepţie!!” - Alina – Manager

 

 

„Când l-am întâlnit pe Claus [...] am fost sigură că am găsit ghidul perfect pe calea mea de vindecare către o viaţă mai bună. După acest seminar mi-am dat seama că nu ştiam nimic despre îndemânarea lui Claus!

[...] Am trecut de “faza de impresii” acum şi văd o cunoaştere adâncă, grijă, compasiune şi excelenţă în a conduce acest tip de terapie.

Întotdeauna m-am simţit în siguranţă, pe calea potrivită pentru mine. [Lucrul cu Claus} a fost o experienţă transformatoare, de descoperire, una pe care nu o voi uita niciodată, şi un nou început pentru mine, ca fiinţă umană unică. Mi-am atins scopul cel mai puternic, acela de a fi o mamă mai bună!

Mulţumesc, Claus! Îţi păstrez un loc adânc, recunoscător şi iubitor în inima mea!” – Brandusa F, sociolog

 

 

{Lucrul cu Claus} a însemnat în primul rând apropiere de partenerul meu, o mai mare intimidate emoţională trăită alături de el; pe de altă parte am cunoscut profunzimea comunicării cu ajutorul privirii. O comunicare adevărată pentru că privirea nu înşeală. Mi-era dor de un spaţiu de încredere în care eşti acceptat cu toată fiinţa ta.” - Maria-Magdalena M., psiholog

 

 

Cred că cel mai potrivit mod în care aş putea transmite ce s-a întâmplat cu mine este să vă rog să va imaginaţi că intraţi într-o încăpere întunecată, şi singurul obiect din această încăpere este o oglindă, întunecată şi ea la rândul ei. Ce a reuşit Claus în aceste zile a fost să aprindă lumina în încăpere şi apoi să dea jos câteva din peliculele de pe oglindă, până am început să mă văd.

E drept că încă nu suficient de clar, dar e un început, şi sunt convins că voi reuşi să mai curăţ din zgura depusă pe oglindă, acum că am văzut că se poate şi, mai important, că mi-a plăcut ce am văzut în oglindă.

Mulţumesc din tot sufletul!” – Calin M, antreprenor

 

 

O combinaţie inspirată de tehnici care înfrâng barierele şi deschid porţile celor mai intime colţuri ascunse ale sufletului meu. [...] Vreau să am cât mai des ocazia lucrului cu Claus, să descătuşez forţele ascunse în mine, să le scot la lumina zilei şi să le privesc în ochi, să ne cunoaştem şi să ne împrietenim, să ne potenţăm reciproc, sau poate să ne înfruntăm.” – Raluca S, trainer

 

 

De trei ani de zile lucrez cu Claus şi tot de atâta timp vindec, rând pe rând, răni adânci ale sufletului şi ale trupului. Fără această muncă nu aş fi aflat niciodată cât de adânci sunt aceste răni din copilărie. Fără această muncă viaţa mea ar fi fost un calvar. Fără această muncă nu aş fi aflat niciodată ce suflet frumos şi cald sunt. Fără această muncă nu aş fi aflat niciodată cât de multe pot realiza în viaţă cu tact, cu bucurie, cu blândeţe, cu linişte, calm şi tandreţe. Pentru toată viaţa mea ii voi fi recunoscătoare lui Claus.” - Camelia C., terapeut corporal

 

 

După lucrul cu Claus mă simt mai apropiată de mine însămi. Încep să mă cunosc. Încep să îmi permit să simt. Încep să trăiesc numai în clipa de faţă. Mă bucur de momentul în care scriu aceste rânduri pentru că asta e tot ceea ce am în acest moment.

Recomand această experienţă oricui doreşte să se cunoască pe sine însuşi, oricui doreşte să se lase absorbit de zona necunoscută. Odată ce te arunci în acea zonă pe care nu o poţi controla, vei fi uimit de ce se ascunde după.” – Daiana S., coach

 
 

Formular inscriere

  Nume*:
  Prenume*:
  Email*:
  Nr Telefon:
  De unde ati aflat de eveniment?
  Sugestii:
  Doresc sa primesc informatii legate de activitatea centrului Seeds for Happiness pe email:
  Codul de securitate*:

Nota privind protectia datelor personale
Centrul Seeds for Happiness prelucreaza datele cu caracter personal furnizate de dumneavoastra prin acest formular in scopul inscrierii la evenimente. Datele vor fi dezvaluite numai persoanelor implicate in organizarea evenimentelor de la Centrul Seeds for Happiness. Pe viitor, aceste date ne permit sa va tinem la curent cu activitatea noastra.
In cazul în care nu doriti aceasta, bifati NU in formularul de inregistrare.
Conform Legii nr. 677/2001, beneficiati de dreptul de acces, de interventie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale. Aveti dreptul sa va opuneti prelucrarii datelor personale care va privesc si sa solicitati stergerea datelor. Pentru exercitarea acestor drepturi, va puteţi adresa cu o cerere scrisa, datata şi semnata la info@seedsforhappiness.ro .

 
 

Inapoi

Flat View
Evenimente pe an
Evenimente din luna
Evenimente pe luna
Weekly View
Evenimente pe saptamana
Daily View
Evenimente Astazi
Categories
Evenimete pe categorii
Search
Cauta eveniment

Informaţii în completare