Sala de meditaţie Happy

 

 

Spaţiul “HAPPY” de la demisol (cu o suprafaţă de 110 m²) este format dintr-o cameră de primire, două spaţii despărţite prin uşi glisante (sala de meditaţie şi biblioteca), 2 grupuri sanitare şi o mică chicinetă.

Este amenajat elegant, în culori calde şi mobilier în linii simple şi armonioase în stilul Urban Zen. Spaţiul este foarte bine luminat natural şi beneficiază de conexiune internet wireless.

A doua cameră de la demisol a fost concepută şi amenajată special pentru sesiunile de meditaţie, însă este opţiunea ideală pentru întâlniri restrânse cu caracter informal, cum ar fi: seminarii, workshop-uri interactive, sesiuni de curs sau grupuri de discuţii, ateliere creative, pentru grupuri nu mai mari de 25, max 30 persoane.

În biblioteca Centrului se găsesc peste 1500 de carti, DVD-uri, programe audio, reviste, care sunt disponibile membrilor Centrului. Pentru a afla care este programul de lectură la bibliotecă, vă rugăm sa ne contactaţi. 

Centrul poate pune la dispoziţia celor interesaţi, separat de spaţiul propriu-zis şi contra cost, şi alte dotări pe care le găsiţi în oferta de închiriere .

 

IMPORTANT:

  • Asociaţia non-profit Seeds for Happiness nu percepe TVA.
  • În cazul închirierii spaţiilor pentru mai multe evenimente pe parcursul unui trimestru, sunt oferite reduceri de fidelitate.
  • Reducerile oferite Partenerilor  sau Sponsorilor Centrului Seeds for Happiness se aplică la preţurile de listă.

 

Sumele obţinute din închirierea spaţiilor sunt folosite integral pentru susţinerea Centrului, ele nereprezentând o sursă de profit.

Informaţii în completare